Viceprimarul Lucian Harșovschi nu exclude intrarea în competiția pentru funcția de primar: Sunt om de echipă, dar am și drepturi ca fiecare sucevean


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi, prim-vicepreședinte al organizației municipale PNL Suceava, nu a exclus, miercuri, posibilitatea de a intra în competiție pentru funcția de primar.

Întrebat în conferință de presă dacă ia în calcul înscrierea în competiția pentru funcția de primar, Harșovschi a evitat un răspuns tranșant, dar a lăsat să se înțeleagă că nu exclude o asemenea variantă.

„Eu cred că în această democrație și au fost în ultima perioadă fel de fel de sondaje, fel de fel de candidați, să o facă, fie în echipă, fie separat, dar cel mai important, alături de suceveni.

Vom vedea ce va fi în perioada următoare. Eu am fost, sunt și voi fi un om de echipă și, bineînțeles, că am aceleași drepturi ca oricare sucevean care locuiește în municipiul Suceava”, a spus Harșovschi.

Solicitat să spună dacă prin acest răspuns nu exclude o eventuală candidatură, Harșovschi a spus că ceea ce a avut de răpuns a spus pentru că e „mai palpitant”.

„Eu am mai fost propus candidat prin alte părți și niciodată nu mi-am exprimat opțiunea. Da, în 2014, a fost pentru europarlamentare, dar nu în 2019”, a conchis Lucian Harșovschi.(T.B.)

Vezi conferința de presă a viceprimarului Lucian Harșovschi

Viceprimarul Lucian Harsovschi – conferința de presa la Primaria Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 9. Juli 2019

Intră acum și în grupul de