TAROM îi răspunde deputatului Ioan Bălan – Până acum nu am primit vreo plângere din partea deputaţilor care utilizează săptămânal zborurile TAROM de la/spre Suceava


Intră acum și în grupul de

Compania Tarom, printr-un comunicat de presă, se dezice total de informațiile și acuzațiile transmise în spaţiul public de către deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan.

Amintim că Ioan Bălan a dezaprobat în termeni categorici situația creată la nivelul companiei naționale de transport aerian – TAROM și l-a acuzat de incompetență pe actualul minstru al transporturilor, Razvan Cuc.

Într-un drept la replică, Tarom a emis următorul comunicat:

”Compania TAROM numără  printre pasagerii săi fideli, membrii Camerei Deputaţilor, care utilizează în mod frecvent zborurile interne. Vă aducem la cunoştinţă faptul că până acum nu am primit vreo plângere din partea deputaţilor care utilizează săptămânal zborurile TAROM de la /spre Suceava privind calitatea serviciilor pe care le prestăm, aşa încât ne manifestăm surprinderea privind declaraţiile dlui Ioan Bălan, pe care le considerăm de o manieră subiectivă, părtinitoare şi neconformă cu realitatea.

De aceea, considerăm regretabil că, în lipsa oricăror probe, respectiv a prezentării unor cazuri sau situaţii concrete, imaginea Companiei TAROM este ştirbită în contextul unor astfel de declaraţii nefondate.

Referitor la preţurile practicate de Compania TAROM, menţionăm că pentru destinaţia Suceava, preţul unui bilet dus-întors cu toate taxele incluse porneşte de la 44 EUR. Între acest tarif şi tariful maxim pe rută există nu mai puţin de 10 tarife intermediare.

Faptul că grila de tarife este una crescătoare, preţurile fiind calculate în funcţie de condiţiile biletului (clasă, ziua şi ora călătoriei, gradul de încărcare al curselor precum şi momentul în care se face rezervarea biletului de avion sau numărul de locuri disponibil la momentul rezervării) este o chestiune universal valabilă pe piaţa serviciilor de transport aerian, această politică de tarife fiind practicată de absolut toate companiile aeriene.”


Intră acum și în grupul de