Doi suceveni trimiși în judecată pentru furt. Au sustras dintr-un apartament 30 ceasuri, telefoane și bijuterii


Intră acum și în grupul de

Procurorii au trimis în judecată doi suceveni sunt învinuiți de comiterea unui furt calificat.

Potrivit comunicatului de presă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, ambii inculpați sunt din municipiul Suceava și au antecedente penale.

Probatoriului în cauză relevă că furtul a avut loc în data de 25 martie 2016, dintr-un apartament din municipiul Suceava.

În intervalul orar 17:00-17:30 inculpații, s-au deplasat cu un autoturism marca BMW seria 3, spre blocul în care a amplasat apartamentul în cauză.

Sucevenii au urcat la etajul cinci al imobilului și cu un obiect contondent, având lățimea de aproximativ 1,5 cm, au forțat ușa metalică de acces în apartament, provocând și distrugeri peretelui în zona care se învecinează cu ușa.

După ce au pătruns în interior, bărbații au sustras suma de 500 lei, aproximativ 30 ceasuri de mână, mai multe parfumuri, trei telefoane mobile de model iPhone şi bijuterii din aur.

După ce au ieșit din apartament, în timp ce se deplasau pe casa scării cu mai mute sacoșe cu bunuri sustrase, bărbații au fost observați de mai mulți oameni.

Potrivit sursei citate, valoarea prejudiciului a fost evaluată la suma de 30.000 lei, pentru marea parte a bunurilor sustrase, persoana vătămată prezentând documente de proveniență și fișe de achiziție.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Judecătoriei Suceava.


Intră acum și în grupul de