Primire emoționantă a Simonei Halep pe Arena Națională, sub ochii a 30.000 de fani


Intră acum și în grupul de

Campioana de la Wimbledon, Simona Halep, și-a prezentat trofeul în fața fanilor adunați pe Arena Națională din București.

Ceremonia a fost organizată miercuri, iar potrivit diferitor surse, de la 25 până la 35 mii de oameni au venit să asiste la ea.

Halep a ținut un discurs în care a menționat că-și dorește ca un număr cât mai mare de copii din România să parctice sportul.

Vreau 1 milion de copii. Vreau să meargă la tenis și să fie campioni. Să venim pe acest stadion și să-i sărbătorim. Am un proiect cu Federația de Tenis. După US Open mergem în țară. Vrem să alegem mai mulți copii pe care să-i îndrumăm spre acest sport”, a spus Halep.

De asemenea, campioana română a ținut să mulțumească apropiaților, dar și suporterilor pentru susținere.

Vreau să vă mulțumesc pentru toată energia pozitivă pe care mi-o transmiteți. O simt la fiecare turneu. Este o bucurie că aveți venit să ne bucurăm împreună de trofeu. E extraordinar că îmi transmiteți bucurie.

Știu că avem nevoie de un model în viață. Cel mai important este să credem în noi. Dacă reușim să avem încredere în puterea noastră, putem face orice. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine”, astfel și-a încheiat discursul Simona Halep.

După ceremonie, Simona Halep a ținut să mulțumească fanilor și printr-un filmuleț postat pe pagina sa de Facebook.

Multumesc ❤️🇷🇴

Gepostet von Simona Halep am Mittwoch, 17. Juli 2019

Intră acum și în grupul de