PNL Suceava cere sucevenilor să nu se lase păcăliţi de „Paştele în Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni au criticat luni, într-o conferinţă de presă, faptul că autorităţile judeţene sucevene au înţeles să facă reclamă la programul “Paştele în Bucovina” doar în judeţul şi municipiul Suceava, în condiţiile în care “noi sucevenii oricum sărbătorim Paştele în Bucovina”.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat că partidul său apreciază eforturile de promovare a brand-ului Bucovina, dar că nu înţelege de ce acest lucru se face cu predilecţie în judeţ şi nu în afara lui, unde este adevăratul bazin de turişti ce ar putea fi atras în judeţ, de Paşti.

“Considerăm că afişele publicate prin Suceava trebuiau trimise în cu totul alte părţi ale ţării, pentru că noi oricum sărbătorim Paştele în Bucovina”, a menţionat Mihai Steiciuc, care susţine că de fapt prin afişele lipite “se face campanie politică mascată”. El şi-a exprimat “speranţa” că populaţia judeţului “nu se va lăsa din nou înşelată de acţiunile populiste făcute de PD-L” şi că “îşi va da seama că diferenţa de nivel de trai nu poate fi acoperită de o găleată sau de un ou”.

Liderul PNL Suceava a cerut în acelaşi context ca cei din Consiliul Judeţean Suceava să facă publică lista cu cheltuielile legate de evenimentul “Paştele în Bucovina”.

Şi preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul local Virginel Iordache, a declarat, luni, că acţiunile întreprinse de autorităţile sucevene sunt un prilej de campanie electorală pentru PD-L. „Vor să facă din Sărbătorile Pascale un prilej de campanie electorală”, a spus Iordache.

El a criticat administraţia suceveană a PD-L, arătând că nici un consilier local al PSD nu a fost invitat să participe la acţiunile organizate în municipiu de la deschiderea manifestărilor „Paştele în Bucovina”.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PD-L Suceava, primarul Ion Lungu, a respins acuzele aduse de liderii celor două formaţiuni politice.

El a spus că şi-a propus ca în Săptămâna Patimilor să nu răspundă atacurilor politice motiv pentru care le va răspunde acestora după Paşti.


Intră acum și în grupul de