Clubul Sportiv Nord Arena a câştigat 7 medalii la campionatul naţional (Skandenberg)


Intră acum și în grupul de

Clubul Sportiv Nord Arena a obţinut 7 medalii, 4 de aur şi 3 de argint la ediţia a III-a a Campionatului Naţional de Skandenberg. Competiţia s-a disputat în acest weekend la Rin Grand Hotel din Bucureşti şi s-a bucurat de un real succes. CS Nord Arena a deplasat 6 sportivi la campionatul naţional, 5 dintre aceştia reuşind să cucerească medalii.

La categoria juniori 70 kg, braţ stâng, finala s-a disputat între Gheorghe Mnesciuc şi Răzvan Apetrei, ambii legitimaţi la Nord Arena. Gheorghe Mnesciuc a avut câştig de cauză, el devenind campion naţional, însă ambii sportivi s-au calificat la Campionatul European şi cel Mondial din acest an. Tot în concursul juniorilor, Adrian Florin Laurus a cucerit medalia de argint la categoria 75 kg. De remarcat că Laurus are doar 16 ani!

Andrei Chipreanov nu a avut adversar la categoria 75 de kilograme, unde a devenit campion naţional la ambele braţe. Cel poreclit „Glonţul” a devenit pentru a treia oară campion naţional la categoria sa şi se pregăteşte de europenele şi mondialele care vor avea loc în acest an.

La categoria 90 de kilograme, Adrian Pîslariu a devenit campion naţional la braţul drept şi vicecampion naţional la braţul stâng. Dacă anul trecut a concurat la aceeaşi categorie cu Ion „Iron” Oncescu, şi a disputat cu acesta finala Campionatului Mondial, anul acesta, Pîslariu va lupta, din nou, pentru o medalie, la Campionatul Mondial din luna septembrie, competiţie ce va avea loc în Italia.

„Pot spune că am obţinut rezultate excepţionale. Sportivii noştri s-au comportat exemplar şi am primit cuvinte de laudă de la celelalte cluburi din ţară. Unii chiar au spus că suntem clubul cu cele mai bune rezultate de la acest campionat naţional, dacă raportăm numărul de medalii cucerite cu numărul de sportivi pe care i-am deplasat acolo. De acum gândurile noastre se îndreaptă spre Campionatul European din Bulgaria, care avea loc în luna iunie, la Sofia, precum şi Campionatul Mondial din septembrie, unde sperăm să avem rezultate bune”, a declarat vicepreşedintele CS Nord Arena, Adrian Urdoi.


Intră acum și în grupul de