Senatorul PSD Virginel Iordache a votat în CEx al PSD pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la Președinția României: Întreaga organizație PSD Suceava se va mobiliza pentru a obține un rezultat cât mai bun

Senatorul PSD Virginel Iordache, care a reprezentat organizația județeană PSD Suceava la ședința Comitetului Executiv Național al PSD de marți a votat pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dăncilă la Președinția României.

„Am susținut candidatura președintelui PSD Viorica Dăncilă la Președinția României. Este președintele partidului, iar conform cutumei, președintele partidului trebuie să-și asume candidatura la Președinția României”, a spus senatorul Virginel Iordache.

Parlamentarul sucevean social-democrat a spus că pentru aceste alegeri întreaga organizație PSD Suceava se va mobiliza pentru a obține un rezultat cât mai bun.

El a subliniat că a apreciat atitudinea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, care și-a retras candidatura din cadrul partidului pentru a fi desemnată candidat la Președinția României.

Iordache consideră că este importantă unitatea partidului pentru susținerea candidatului PSD la Cotroceni și că dacă Viorica Dăncilă a fost prima femeie premier al României, prima femeie președinte al PSD și că are cele mai mari șanse să fie prima femeie președinte al României. (T.B.)