Senatorul PSD Virginel Iordache a votat în CEx al PSD pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la Președinția României: Întreaga organizație PSD Suceava se va mobiliza pentru a obține un rezultat cât mai bun


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD Virginel Iordache, care a reprezentat organizația județeană PSD Suceava la ședința Comitetului Executiv Național al PSD de marți a votat pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dăncilă la Președinția României.

„Am susținut candidatura președintelui PSD Viorica Dăncilă la Președinția României. Este președintele partidului, iar conform cutumei, președintele partidului trebuie să-și asume candidatura la Președinția României”, a spus senatorul Virginel Iordache.

Parlamentarul sucevean social-democrat a spus că pentru aceste alegeri întreaga organizație PSD Suceava se va mobiliza pentru a obține un rezultat cât mai bun.

El a subliniat că a apreciat atitudinea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, care și-a retras candidatura din cadrul partidului pentru a fi desemnată candidat la Președinția României.

Iordache consideră că este importantă unitatea partidului pentru susținerea candidatului PSD la Cotroceni și că dacă Viorica Dăncilă a fost prima femeie premier al României, prima femeie președinte al PSD și că are cele mai mari șanse să fie prima femeie președinte al României. (T.B.)


Intră acum și în grupul de