Gheorghe Flutur va răspunde atacurilor lansate de liderii PNL si PSD după sărbătorile pascale


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi rezervă dreptul să răspundă atacurilor lansate de liderii suceveni ai PNL şi PSD, după sărbătorile pascale, întrucât nu doreşte ca în Săptămâna Mare să facă declaraţii politice. El a evitat să răspundă oponenţilor politici din PNL şi PSD în legătură cu acuzele aduse de aceştia privind folosirea de PD-L în scop electoral a programului turistic „Paştele în Bucovina”. „Le doresc sănătate şi înţelepciune”, a spus Flutur, care a adăugat că după sărbătorile pascale va explica de ce le doreşte înţelepciune oponenţilor politici suceveni.

Liberalii suceveni au criticat luni, într-o conferinţă de presă, faptul că autorităţile judeţene sucevene au înţeles să facă reclamă la programul “Paştele în Bucovina” doar în judeţul şi municipiul Suceava, în condiţiile în care “noi sucevenii oricum sărbătorim Paştele în Bucovina”. “Considerăm că afişele publicate prin Suceava trebuiau trimise în cu totul alte părţi ale ţării, pentru că noi oricum sărbătorim Paştele în Bucovina”, a menţionat Mihai Steiciuc, care susţine că de fapt prin afişele lipite “se face campanie politică mascată”.

Şi preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul local Virginel Iordache, a declarat, luni, că acţiunile întreprinse de autorităţile sucevene sunt un prilej de campanie electorală pentru PD-L. „Vor să facă din Sărbătorile Pascale un prilej de campanie electorală”, a spus Iordache. El a criticat administraţia suceveană a PD-L, arătând că nici un consilier local al PSD nu a fost invitat să participe la acţiunile organizate în municipiu de la deschiderea manifestărilor „Paştele în Bucovina”.


Intră acum și în grupul de