Oana Pintilei devine consilier judeţean în locul medicului Mihai Creţeanu


Intră acum și în grupul de

Tânăra PSD-istă Oana Pintilei a devenit de miercuri, 15 aprilie, consilier judeţean, la numai 27 de ani, ea înlocuindu-l în funcţie pe medicul cardiolog Mihai Creţeanu. Acesta din urmă a demisionat din CJ pe 20 martie, în demisia sa nefigurând nici un fel de motiv care a condus la gestul respectiv.

Oana-Elena Pintilei este membră a PSD Suceava şi a fost trecută pe lista de consilieri judeţeni ai social-democraţilor suceveni, fiind declarată consilier judeţean supleant. În felul acesta, numărul consilierilor judeţeni PSD de sex feminin se dublează, prima consilieră fiind Carmen Agoutin.

Consilierii judeţeni ai PSD nu ştiau la şedinţa de miercuri care sunt motivele pentru care Creţeanu şi-a dat demisia şi nici dacă acesta mai rămâne sau nu în PSD Suceava, surse din apropierea medicului cardiolog susţinând că acesta se gândeşte de ceva vreme şi la posibilitatea renunţării la calitatea de membru PSD. Mihai Creţeanu nu a putut fi contactat în cursul zilei de miercuri.

Oana Pintilei a depus jurământul în faţa preşedintelui CJ, PD-L-istul Gheorghe Flutur, citind textul cu destulă emoţie. Ca un amănunt, trebuie menţionat faptul că noua consilieră a întârziat suficiente minute la prima şedinţă din cariera ei politică, la un asemenea nivel, fiind la un pas ca preşedintele CJ să supună la vot înlocuirea lui Creţeanu, dar să nu fie cine depune jurământul pentru fotoliul rămas liber.


Intră acum și în grupul de