Lepădarea de PSD


Intră acum și în grupul de

Mihai Creţeanu a demisionat din Consiliul Judeţean Suceava. În locul lui a venit o mai tânără profesoară, pe numele mic Oana-Elena ale cărei atribute vizibile sunt tinereţea şi faptul că e profesoară. Şi tocmai pentru asta a şi întârziat la prima şedinţă din viaţa ei. Mă rog, probabil că şi profesorii au mofturile lor !!

Multă lume s-a întrebat însă de ce Creţeanu, care nu e oricine in Suceava, şi care cam ştie cu ce se mănâncă treaba la CJ a plecat din cadrul deliberativului judeţean. O explicaţie care a circulat la un moment dat a fost cea conform căreia demisia se datorează faptului că reputatul medic cardiolog ar avea foarte multă treabă pe linie profesională şi că nu ar mai putea onora cum se cuvine funcţia. Din punctul meu de vedere aceste argumente pică de la bun început din foarte multe motive. Vă rog să nu credeţi că ceilalţi consilieri PSD nu au şi ei alte activităţi şi că se rup de la gura „trebii” zilnice numai de dragul unei şedinţe cu Gheorghe Flutur sau că aşa le dictează „conştiinţa”. Nu! Le fac la fel de bine, sau de prost, pe ambele în ziua şedinţei, şi treaba lor şi munca de consilier judeţean.

Din punctul meu de vedere, şi nu am vorbit cu Mihai Creţeanu, cred că acesta s-a cam săturat să tot vadă cum aşa zisă echipă de consilieri PSD e de fapt ..”două”: cei care pricep şi cei care nu au altă ocupaţie. Şi nici una dintre cele două „team-uri” social-democrate din CJ nu au ambasadori şi nu se înţeleg. Motiv pentru care atunci când Carmen Agoutin sau oricare din ei are probleme, se va găsi câte unul din echipa celor fără de alte ocupaţii, care să se vândă la Gheorghe Flutur pentru o funcţioară acolo sau pentru un “şmen”, şi vă rog să nu daţi cuvântului conotaţie penală. Şi uite aşa PSD nu va fi niciodată o forţă în actualul mandat la nivel judeţean.

Echipa PSD din CJ Suceava nu mai e de mult o echipă şi mai mult decât atât, Gheorghe Flutur & co. face instrucţie cu social-democraţii de fiecare dată, sub o formă sau alta. Să fii consilier judeţean PSD în actualul mandat este sinonim cu masochismul. Să încasezi palme, pumni şi picioare politice şi apoi să nu reacţionezi sub nici o formă, ba chiar să mai şi faci sluj (sub forma votului în unanimimtate) cu mâna pe sus în Palatul Administrativ e de-a dreptul penibil. Şi sunt convins că Mihai Creţeanu s-a cam săturat de penibil, pentru că de când nu mai este el preşedinte la organizaţia municipală Suceava cam de asta a avut parte PSD, în mai mare sau mai mică măsură.

Mihai Chira


Intră acum și în grupul de