Dan Ioan Cușnir susține că actuala administrație a Sucevei prezintă imaginea reală a municipiului chiar prin panoul de la intrarea în municipiu: Un oraș prăfuit, sufocat, ruginit, obosit, decolorat


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a apreciat, luni, că municipiul Suceava a ajuns, după 15 ani de când este condus de primarul Ion Lungu, un oraș prăfuit, sufocat, ruginit, obosit și decolorat, exact ca panoul de la intrarea în municipiu.

Vă prezentăm integral comunicatul transmis de liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir.

`De 15 ani Ion Lungu și Lucian Harșovschi ne tot povestesc cum au modernizat ei Suceava, cât de bine este gospodărit și administrat orașul, cât de fericiți ar trebui să fie Sucevenii pentru că au  o calitate crescută a vieții datorită proiectelor implementate (pe hârtie) de către perechea Lungu/Harșovschi.

Suceava ar trebui să fie un oraș cel puțin frecventabil dacă ar fi să ne luăm după sutele de milioane de euro, din bani publici, cheltuite de către cuplul Lungu/Harșovschi în ultimii 15 ani.  Sau după faptul că aceleași proiecte vechi de ani de zile le tot sunt prezentate Sucevenilor în fiecare an ca și cum ar fi proiecte noi, în mintea cuplului Lungu/Harșovschi Sucevenii fiind niște ignoranți care uită de la un an la altul.

Din păcate, Suceava a ajuns un oraș de evitat, iar imaginea reală a Sucevei este cel mai bine ilustrată în fotografia alăturată. Lungu și Harșovschi nu puteau mai bine decât atât să le prezinte Sucevenilor și turiștilor, încă de la principala intrare în oraș, cum arată de fapt orașul după 15 ani în care ei l-au „modernizat” și „dezvoltat”.

Această fotografie spune tot despre imaginea reală a Sucevei: un oraș prăfuit, sufocat, ruginit, obosit, decolorat, un oraș în care Lungu și Harșovschi au impresia că ei doi pot impune alte standarde decât cele valabile în orașele decente, civilizate, frecventabile.

Ce s-a întâmplat în Suceava în ultimii 15 ani? Oameni fără educație consistentă și fără un parcurs profesional credibil, în loc să fie preocupați de cei 2 piloni care pot duce la dezvoltare durabilă, infrastructura și educația, au fost preocupați doar de beculețe colorate, de fanfară și folclor, de diplome și medalii inutile, de fugă după înșelătoare și inutile aprecieri pe rețelele de socializare.

Suceava se prăbușește sub povara incompetenței, a intereselor personale care au devenit mai importante decât interesul comunității, sub povara compromisurilor (blaturilor).

Ce i-a mai lipsit Sucevei în ultimii 15 ani? Viziunea celor care ne-au amăgit că știu ce au de făcut și că se pricep la administrație, aceștia neavând de unde să știe că incompetența în administrație duce întotdeauna la impotență administrativă. Conducerea Primăriei  Sucevei este impotentă din punct de vedere administrativ.

Suceava va arată bine și va deveni frecventabilă atunci când va fi administrată de oameni care să se concentreze pe Ordine și Progres, când va fi condusă de către o echipa care înțelege ce înseamnă să faci „Totul pentru Suceava!” Dan Cușnir, Președinte Organizația Municipală PSD Suceava „Totul pentru Suceava!”


Intră acum și în grupul de