Dan Ioan Cușnir recomandă primarului Ion Lungu să ia exemplul primarilor liberali din Cluj Napoca și Oradea pentru a rezolva problema parcărilor: Deciziile fac diferența între un învingător și un învins.


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a recomandat, marți, primarului Sucevei, Ion Lungu, să ia exemplul primarului liberal din Cluj Napoca pentru soluționarea mai multor probleme de administrație, cum ar fi și cea a parcărilor.

Vă prezentăm integral poziția exprimată de Dan Ioan Cușnir privind modul de construire a parcărilor:

Cluj Napoca-garaje înainte de demolare

„Deciziile pe care le-au luat în ultimii 16 ani Lungu Ion și Harșovschi Lucian i-au transformat pe aceștia în niște învinși. Iar  Suceava a devenit un oraș învins de incompetența, de interese personale, de compromisuri (blaturi), de impotența administrativă.

Cluj Napoca după demolare

Deciziile pe care le-au luat Emil Boc la Cluj sau Ilie Bolojan la Oradea i-a transformat pe aceștia în niște învingători, iar Clujul și Oradea s-au transformat în orașe învingătoare.

De 16 ani Lungu și Harșovschi le oferă Sucevenilor decizii greșite, îi mint pe Suceveni că singura variantă de construire a parcărilor este în detrimentul spațiilor verzi. La fel au făcut și pe strada Petru Rareș, în vecinătatea Pieței Mari, unde au măcelărit 8 copaci sănătoși pentru câteva locuri de parcare.

În schimb, în orașele civilizate se demolează, acolo unde este cazul, câteva garaje și se construiesc parcări supraetajate cu 300-400 locuri de parcare. Soluții există, trebuie doar să ai curajul să iei deciziile învingătoare pentru orașul pe care îl administrezi și pe care ar trebui să îl iubești.

Decizia lui Boc a fost de a amenaja sute de locuri de parcare în locul a câtorva garaje și rămâne și loc pentru amenajarea unui spațiu verde. Decizia lui Lungu și Harșovschi este de a amenaja parcări în detrimentul spațiilor verzi și de a legaliza chiar și construcțiile făcute ilegal.

Boc la Cluj și Bolojan la Oradea sunt niște învingători. Lungu și Harșovschi la Suceava sunt niște învinși, niște neputincioși obosiți.

Ce s-a întâmplat în Suceava în ultimii 15 ani? Oameni fără educație consistentă și fără un parcurs profesional credibil, în loc să fie preocupați de cei 2 piloni care pot duce la dezvoltare durabilă, infrastructură și educație, au crezut că pot impune în Suceava alte standarde decât în orașele decente și civilizate, au fost preocupați doar de beculețe colorate, de fanfara și folclor, de diplome și medalii inutile, de fugă după înșelătoare și inutile aprecieri pe rețelele de socializare.

Suceava va arată bine și va deveni frecventabilă atunci când va fi administrată de oameni care să se concentreze pe Ordine și Progres, când va fi condusă de învingători care vor lua decizii care să transforme Suceava într-un oraș învingător!

Deciziile fac diferența între un învingător și un învins!

 Dan Cușnir,

Președinte Organizația Municipală PSD Suceava

“Totul pentru Suceava!”  


Intră acum și în grupul de