PD-L Suceava începe în forţă campania pentru Parlamentul Europei


Intră acum și în grupul de

PD-L-iştii suceveni au decis că este momentul să marcheze debutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare printr-o acţiune de forţă care va avea loc vineri, 8 mai, în centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Lucrul acesta a fost hotărât la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei, care a avut loc la finele săptămânii trecute.

Secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul sucevean Ioan Bălan, a declarat că acţiunea de vineri îi va avea în prim plan pe tinerii democrat-liberali, dar şi pe candidatul PD-L pentru Parlamentul European, suceveanul Petru Luhan, care în momentul de faţă este administratorul public al Consiliului Judeţean. Luhan, care este poziţionat pe locul opt pe lista partidului, este considerat ca fiind eligibil, motiv pentru care eforturile sale vor fi susţinute.

Ioan Bălan a precizat că sâmbătă, 9 mai, o delegaţie a PD-L Suceava, din care vor face parte circa 160 de persoane, primari, viceprimari, preşedinţi de organizaţii locale, va fi prezentă la Sala Palatului, din Bucureşti, acolo unde începând cu ora 11 va avea loc lansarea oficială a candidaţilor PD-L în cursa pentru Parlamentul European.

„La Sala Palatului sunt aşteptaţi în jur de 8.000-10.000 de democrat liberali din ţară”, a subliniat deputatul Bălan, cel care se va ocupa de organizarea deplasării la Bucureşti a delegaţiei sucevene. Secretarul general al PD-L Suceava a ţinut să menţioneze că la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PD-L s-a stabilit planul de acţiune pentru campania electorală, plan care să conducă la obţinerea unui scor electoral cât mai apropiat de cel realizat la alegerile generale din toamna anului trecut.

„În această săptămână vom face mobilizarea generală a activului de partid, astfel încât debutul campaniei electorale să ne prindă pregătiţi şi determinaţi să realizăm ceea ce ne-am propus”, a conchis deputatul Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de