PNL Suceava visează cu ochii deschişi la succesul de pe 7 iunie


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni sunt hotărâţi să obţină la alegerile europarlamentare, din 7 iunie, un rezultat care să fie apropiat de media pe ţară, astfel încât Suceava să nu se mai situeze la coada clasamentului naţional în privinţa scorului electoral. Preşedintele Organizaţiei municipale Suceava a PNL, Mihai Aurel Steiciuc, a spus luni, într-o conferinţă de presă, că membrii Biroului Permanent sunt în plin proces de organizare şi speră ca până săptămâna viitoare toţi cei implicaţi în campanie să fie pregătiţi de luptă.

PNL se va organiza pe secţii de votare şi pe cartiere, iar responsabilii de aceste secţii îşi vor asuma în integralitate rezultatul obţinut. Cei care fac parte din echipa de campanie vor constitui „nucleul dur al organizaţiei”, după cum spune liderul liberalilor, din care se vor selecta viitorii candidaţi pentru Consiliul Local şi pentru posturile de directori ai descentralizatelor din Suceava.

„Noi ne propunem să scoatem la aceste alegeri un rezultat care să fie apropiat de media pe ţară. Pentru asta vom avea o campanie care să promoveze partidul. Nu cred că sucevenii cred că în Parlamentul European va ţine cineva cont de nume precum Luhan sau Corjuc”, a mai spus Mihai Steiciuc.


Intră acum și în grupul de