Bate ora 00.00 pentru PD-L Suceava


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că ora 24.00 de joi va deveni ora 00.00 pentru campania electorală a democrat-liberalilor suceveni care au ca misiune strângerea a cel puţin 50 % dintre voturile ce vor fi exprimate legal la alegerile europarlamentare din 7 iunie.

Flutur a spus la o conferinţă de presă că ”la noapte vom fi în bloc-starturi, pregătiţi pentru campanie” şi că la ultima întâlnire a staff-ului de campanie PD-L de pe Regiunea de NE s-a cerut responsabilizarea oamenilor angrenaţi în campanie pe secţiile de votare.

El a precizat că PD-L va prezenta în campania electorală rolul Parlamentului European, al europarlamentarilor români, dar şi avantajele de care beneficiază România ca membru al Uniunii Europene. Totodată, Flutur a arătat că a solicitat ca în această campanie electorală să se implice parlamentarii PD-L din judeţele regiunii de NE, dar şi aleşii locali, menţionând că organizarea pentru această campanie electorală este făcută pe colegii uninominale de deputaţi. „Pe Regiunea Nord Est, PDL a făcut un scor foarte bun şi printr-o organizare bună putem face un scor foarte bun”, a spus vicepreşedintele PD-L, menţionând că doreşte ca la euroaparlamentare să se confirme că Moldova, care era considerat cu fief al PSD, a devenit un fief al PD-L. „PSD recunoaşte că a pierdut bazinul electoral al Moldovei. Până şi Adrian Năstase recunoşate pe blogul său că Moldova a fost pierdută de PSD”, a spus Flutur, subliniind că PD-L va reconfirma că este principala forţă politică din această zonă.

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie începe vineri dimineaţa.


Intră acum și în grupul de