Petru Luhan a început deja campania pentru Parlamentul European


Intră acum și în grupul de

Administratorul public al judeţului Suceava, Petru Luhan, a intrat de joi în concediu de odihnă, el anunţând că doreşte să se dedice în integralitate campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe data de 7 iunie şi că face acest lucru pentru că nu este adeptul “lucrurilor făcute pe jumătate”.

Luhan a declarat presei că doreşte ca pe perioada campaniei electorale să discute cu cât mai multe persoane şi să îi facă pe oameni să conştientizeze faptul că Parlamentul European a câştigat cu mult în ceea ce înseamnă factor de decizie la nivel european.

“Voi încerca să le explic oamenilor care este importanţa Parlamentului şi ce foloase pot trage dacă vor avea un reprezentant acolo. Misiunea pe care mi-o voi asuma după ce voi începe activitatea ăn parlament va fi cea de atragere a cât mai multe fonduri europene. Cred cu tărie că aceasta este soluţia pentru ieşirea judeţului din criză, ba mai mult, pentru dezvoltarea economică a zonei”, a mai spus Petru Luhan.

El candidează din partea PD-L, pe locul 8, unul eligibil în contextul în care democrat-liberalii sunt creditaţi cu un procent de peste 30 % din intenţia generală de vot pentru 7 iunie. Petru Luhan s-a alăturat echipei lui Gheorghe Flutur în vara anului 2008, iar după câştigarea alegerilor locale de către PD-L acesta a fost desemnat drept administrator public al judeţului, funcţie pe care Flutur a înfiinţat-o la scurt timp după câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de