Social-democraţii suceveni scot la bătaie “tinereţea” lui Ioan Corjuc şi experienţa lui Cătălin Nechifor


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a marcat într-un mod aparte începerea campaniei pentru alegerile europarlamentare printr-o acţiune organizată în cel mai nou şi mai cochet hotel de 4 stele din Suceava, IMPERIUM, la care au fost prezenţi câteva sute de activişti ai organiaţiei judeţene, în frunte cu staful de campanie şi cu cei din conducerea organizaţiei judeţene Suceava a partidului.

Acţiunea în sine a avut rolul de stabilire a strategiei pe care social-democraţii suceveni o vor pune în aplicare în perioada următoare şi de familiarizare cu cei cu care PSD „vor defila” în campanie.

ALEGE BINE!- este sloganul sub care Ioan Corjuc speră să adune cât mai multe voturi pentru data de 7 iunie. Candidatul PSD Suceava la aceste alegeri, Ioan Corjuc, o tânără speranţă a partidului s-a arătat extrem de încântat de desfăşurarea de forţe de la Imperium şi speră că împreună cu echipa sa şi având alături experinţa fostului euro-deputat sucevean Cătălin Nechifor, să facă o figură frumoasă în această campanie.

Chiar dacă locul pe care îl ocupă acum pe lista PSD nu este unul eligibil, Corjuc este conştient că această campanie îl va ajuta să înţeleagă mai bine resorturile electoratului social-democrat şi să să acumuleze o experienţă unică din punct de vedere politic. El a declarat presei locale că sloganul partidului său: „Alege bine!” va fi de fapt îndemnul pe care îl va folosi în întreaga campanie electorală din această lună.


Intră acum și în grupul de