Corjuc îl pune la treabă pe Luhan pentru binele judeţului Suceava


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD Suceava pentru Parlamentul European, Ioan Corjuc, a lansat miercuri o provocare la adresa contra-candidaţilor săi, cel mai la îndemână fiindu-i suceveanul Petru Luhan de la PD-L, în vederea schimbării modului de a comunica din punct de vedere politic cât şi public.

Corjuc este de părere că modul de a comunica cu electoratul, mai ales de către „noua generaţie de politicieni” va trebui reformată integral motiv pentru care i-a propus lui Luhan să vină la o dezbatere publică, de faţă cu presa şi cu reprezentanţii Societăţii Civile din Suceava pentru a formula un program de „promovare a judeţului Suceava în spaţiul european”.

Chiar dacă fac parte din familii politice diferite, care la nivel european nu ştiu neapărat să guverneze împreună, Corjuc consideră că „bătălia europeană trebuie purtată într-un alt mod, un mod prin care judeţul Suceava să poată ieşi căştigător”. „Drept pentru care propun să păşim într-o nouă era a comunicării politice. Invit candidaţii la o masă rotundă la care să participe şi reprezentanţi ai societăţii civile, oameni de cultură şi reprezentanţi ai presei.

La această masă rotundă dorim să identificăm idei comune care să se concretizeze într-un program de promovare a judeţului Suceava în spaţiul european. Candidaţii vor trebui să-şi asume răspunderea pentru acest program şi, în momentul în care vor ajunge în Parlamentul European, să-l promoveze pentru beneficiul întregului judeţ”, a concluzionat social-democratul Ioan Corjuc.


Intră acum și în grupul de