Nechifor: PSD Suceava s-a repliat în zona Fălticeni de unde provin toți cei care ocupă funcții administrative, iar Bucovina este lăsată lui Flutur și PNL care vor câștiga alegerile locale de anul viitor „en fanfare” VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a apreciat, vineri, într-o conferință de presă că PSD s-a retras în zona Fălticeni, care era o zonă „de excelență” a PSD Suceava din prisma rezultatelor electorală și că toți cei care sunt numiți în funcții administrative provin din această zonă, în timp ce zona Bucovinei a fost lăsată lui Gheorghe Flutur și PNL.

Nechifor a spus că sunt mulți deputați PSD, chiar și la Suceava, nemulțumiți de situația din partid și că anumiți parlamentari nu au primit niciun ajutor politic, administrativ în munca lor  dar că li se cere perfromanță electorală în condițiile în care în PSD Suceava se aplică după fomula „retragerea în munți”, replierea în zona Fălticeni.

„Văd că acum s-au blindat și cu subprefect. Văd că au multe funcții politice pentru oamenii din zonă, ceea ce e în regulă, dar zona Bucovinei a fost lăsată, cumva, pradă lui Flutur și PNL-ului. Nu prea mai e nimeni din zona Bucovinei care să conteze în ecuația administrativă județeană acum”, a spus Nechifor.

El a menționat că zona Fălticeni era zona de excelență a PSD, zona în care se obțineau scoruri importante.

„Cred că e o repliere pentru că, din ceea ce arată sondajele, domnul Flutur și PNL vor câștiga „en fanfare” anul viitor la alegerile locale”, a spus Nechifor.

Întrebat dacă aceasta ar fi o înțelegere PSD-PNL, Nechifor a spus că în 2016 a fost o cu totla altă înțelegere, respectiv un non-combat din partea PSD în favoarea lui Gheorghe Flutur.

„Acum cred că nu se mai pune lucrul ăsta”, a conchis Cătălin Nechifor. (T.B.)


Intră acum și în grupul de