Ovidiu Donţu rămâne un optimist incurabil în privinţa scorului electoral al PSD


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Donţu (omul care a reuşit să strângă 31 % din voturile electoratului sucevean la alegerile generale din 2008), a lansat luni, un apel către suceveni în care le cere să se prezinte la urne la alegerile europarlamentare din 7 iunie. Ovidiu Donţu a fost destul de „darnic” şi a oferit nu mai puţin de 7 motive pentru care, în opinia sa, sucevenii ar trebui să trateze cu maximă seriozitate aceste alegeri.

Unul dintre ele ar fi mai bine de 60 % dintre legile care se aplică în România sunt votate de Parlamentul European. Al doilea motiv enunţat de Donţu ţine de faptul că bugetul european face să crească bugetul ţării noastre cu minim 50 %.

„Al treilea motiv, din Parlamentul European se poate acţiona pentru deschiderea pieţei muncii pentru români. Spitale şi şcolile la standarde europene şi accesul românilor la servicii publice de calitate se poate face prin bani europeni, modernizarea satului românesc se poate face prin bani europeni, fondurile pentru creşterea eficienţei energetice a României se poate realiza prin fonduri europene, ţara noastră fiind pe ultimul loc în Europa la eficienţa energetică şi de aici problemele economice care sunt astăzi. Nu în ultimul rând apărarea drepturilor cetăţenilor români care muncesc în străinătate se poate face prin implicarea Parlamentului European. Acestea sunt în opinia mea cele şapte motive pentru care trebuie să mergem la vot, şapte motive care ar trebui să ne aducă mai aproape valorile europene pentru români”, a ţinut să precizeze fostul candidat al PSD Suceava la funcţia de primar al Sucevei şi de deputat.

Tânărul politician sucevean este convins că oameni care au votat cu el la alegerile generale din 2008 vor fi alături de PSD şi acum şi speră ca partidul din care face parte să poată număra în noaptea dinspre 7 spre 8 iunie, cu cel puţin 3 % mai multe voturi decât a obţinut în 2008.


Intră acum și în grupul de