Afluenţă deosebită la ediţia a VII-a a Trofeului „Cetatea de Scaun a Sucevei” (Tenis)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii precedente terenurile din complexul „Unirea” şi AISEE Suceava au găzduit ediţia a VII-a a Trofeului „Cetatea de Scaun a Sucevei” la tenis. La competiţia organizată de către Direcţia pentru Sport în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Tenis Suceava, Asociaţia „Sportul pentru Toţi” Suceava şi clubul „Select” şi cu sprijinul CSM Suceava, AISEE Suceava şi au participat un număr de 150 de sportivi din 30 de localităţi ale României la care s-au adăugat şi jucători din Chişinău (Republica Moldova) şi Cernăuţi (Ucraina).

Turneul de tenis sucevean s-a disputat la 7 categorii de vârstă la simplu şi la trei categorii de vârstă la dublu.

La categoria peste 35 de ani, la simplu, câştigător a fost Dorin Lohan din Baia Mare, pe locul secund clasându-se Mihai Nistorică din Botoşani, iar pe poziţia a treia Gabriel Atudoroaie din Botoşani şi Remus Ofiniaşi din Baia Mare.

Învingător la categoria peste 40 de ani a fost Valeriu Mândru din Chişinău, pe locul al doilea situându-se Costel Chelaru din Suceava, locul al treilea fiind împărţit de Adrian Mariciuc din Chişinău şi Dorin Lohan din Baia Mare.

Cel mai bun la categoria de vârstă peste 45 de ani a fost Doru Râşcuţă din Piatra Neamţ, pe locul doi clasându-se Sergiu Stepu din Chişinău, în timp ce locul trei a fost ocupat de Viorel Negru din Suceava şi Ilie Ţebrean din Câmpulung.

Categoria peste 50 de ani l-a avut ca şi câştigător pe Marian Sandu din Bacău, cel care l-a învins în finală pe Gigi Beraru din Suceava. Pe locul III s-au situat Savian Guţu din Chişinău şi Cristian Caragea din Bacău.

La categoria peste 55 de ani s-a impus Mihai Albu din Bucureşti, locul secund fiind ocupat de Miroslav Volosin din Cernăuţi, pe poziţia a III-a clasându-se Florin Marţolea din Botoşani şi Ştefan Popescu din Bucureşti.

Categoria peste 60 de ani a fost câştigată de Ilie Valeriu din Brăila, pe poziţia a II-a situându-se Mihai Cojocare din Botoşani. Locul III în clasamentul final a fost împărţit de Vasile Vrânceanu din Suceava şi Constantin Dina din Bucureşti.

Categoria peste 65 de ani a fost dominată de Ioan Caraciuc din Suceava care l-a învins în finală pe concitadinul său Ioan Bedicov. Pe locul III s-au clasat Radu Lazăr din Iaşi şi Ghiţă Lungu din Galaţi.

Categoria „superveterani”, peste 70 de ani, a fost adjudecată de Cornel Boureanu din Bucureşti, locul secund în clasamentul final fiind ocupat de Nicolae Ionescu din Braşov, pentru ca pe locul III să se claseze Petru Ciolan din Suceava şi Traian Mihailescu din Suceava.

În proba de dublu, la categoria peste 35 de ani, cuplul Doru Râşcuţă / Costel Chelaru a întrecut în finală dublul Dorin Lohan / Remus Ofiniaşi.

La categoria peste 50 de ani cuplul Ionel Cechia (Brăila) / Dumitru Morariu (Galaţi) a învisn în finală dublul Ovidiu Voinescu (Suceava) / Vasile Trandafir (Bârlad).

La categoria peste 60 de ani, dublul Vasile Vrânceanu (Suceava) / Mihai Cojocaru (Botoşani) s-a impus în faţa cuplului Ioan Caraciuc / Ioan Bedicov ambii din Suceava.

Organizatorii ediţiei a VII-a a trofeului „Cetatea de Scaun a Sucevei” împreună cu AISEE Suceava, „Adicost”, Notariat Ovidiu Busuioc, SC „Darini”, SC „Sami Plastic”, SC „Interconti”, SC „Biofarm” şi Pensiunea „Confort” au oferit premii celor care au urcat pe podiumul de premiere.


Intră acum și în grupul de