Comportare contradictorie a celor de la CSM Bucovina Suceava în ultima etapă a Campionatului Naţional de rugby în 7


Intră acum și în grupul de

CSM Bucovina Suceava a făcut parte din grupa D în cadrul etapei a IV-a a Campionatului Naţional de rugby în 7 alături de CSM Baia Mare, U Cluj şi Metrorex Bucureşti. Formaţia suceveană, care ocupa după primele trei runde ale competiţiei locul 11, a vizat accesul către primele 10 locuri ale clasamentului final.

Sportivii suceveni au pierdut la mare luptă partida cu U Cluj, scor 12 – 17, pentru ca apoi să cedeze şi în faţa celor de la CSM Baia Mare cu 0 – 14. În mod surprinzător, elevii antrenorului Constantin Vlad au fost învinşi şi de Metrorex Bucureşti cu 17 – 7. În ziua a doua a etapei a IV-a a Campionatului Naţional de rugby în 7 ce a avut loc la Bucureşti, sportivii de la CSM Suceava au învins pe Griviţa Bucureşti cu 14 – 7 şi cu 26 – 7 pe Poli Timişoara, pentru ca apoi să cedeze din nou în faţa echipei U Cluj.

„Sincer am fost puţin dezamăgit de comportare jucătorilor noştri în prima parte a competiţiei. Am ales vitezişti pentru acest turneu şi nu am reuşit să concretizăm posibilităţile pe care le-am avut.

Puteam învinge pe U cluj în primul nostru meci din această etapă, dar am avut ghinion pentru ca apoi să fim surprinşi de tinerii de la Metrorex.

Ne-am revenit în disputele cu Griviţa Bucureşti şi Poli Timişoara, iar la ultima partidă a competiţiei am folosit întreg lotul de jucători pentru a încerca puţin să-i menajăm pe titulari pentru jocul din campionat cu RC Bârlad”,a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de