Theodor Paleologu, candidatul PMP la Președinția României crede că este singurul care poate reprezenta cu adevărat Bucovina: Nu cred că e un alt candidat cu rădăcini atât de profunde în această parte a țării// VIDEO


Intră acum și în grupul de

Candidatul PMP la Președinția României a declarat la Subiectul Zilei de la News Bucovina că se consideră candidatul care poate reprezenta cel mai bine Bucovina și crede că are mari șanse să ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

„Parte din liberali vor vota un liberal autentic: Toader Paleologu. Mai cu seamă liberalii moldoveni pentru că am rădăcini foarte profunde în Moldova de nord, Bucovina, cu trei primari ai Iașului în familie, cu rădăcini profunde chiar în zonă. Tatăl meu venea mereu, vara, în zona dintre Botoșani și Suceava, la Dumbrăveni. Era toată rețeaua asta de conace la Vârfu Câmpului, la Dumbrăveni, la Huțani, la Călinești”, a spus Paleologu.

El a menționat că a venit la Suceava pentru că a participat la înmormântarea unui foarte bun prieten, Radu Miclescu, de la Călinești, acesta fiind și primul care l-a îndemnat să accepte să candideze la Președinția României.

„Nu cred că altcineva poate să reprezinte partea asta de țară cu adevărat. Să nu uităm că am rădăcini profunde aici. Cei care au fost la Putna poate că ar trebui să se gândească la mormântul de lângă mormântul lui Ștefan cel Mare. Noi glumim în familie și spunem că e vorba de tanti Maricica. Totuși, era o Paleoloagă. Ce vreau să spun cu asta nu e că aș pretinde la o înrudire în vreun fel cu Maria de Mangop, ci vreau să spun că numele acesta a fost prezent în istoria Moldovei, în istoria Bucovinei, de-a lungul timpului”, a spus Paleologu.

El a reiterat că este cel mai îndreptățit să fie candidatul acestei zone.

„Nu văd un alt candidat care să vă reprezinte. Chiar nu văd. Nu cred că e un altul cu rădăcini atât de profunde în această parte a țării”, a spus Theodor Paleologu.

El a mai spus că după ce va fi ales președinte al României, unul dintre primele drumuri pe care îl va face  fac va fi tot în această zonă.(T.B.)


Intră acum și în grupul de