Primarul PSD al Rădăuțiului, Nistor Tatar, recunoaște că are o relație bună cu președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur: Avem o relație bună. Politic, avem viziuni diferite, dar nu am ajuns la niște divergențe


Intră acum și în grupul de

Primarul PSD al municipiului Rădăuți, Nistor Tatar, a declarat la Interviurile News Bucovina că are o relație bună

„Am o relație bună cu președintele Consiliului Județean. Nu am nicio problemă din punctul meu de vedere cu președintele Consiliului Județean. Am fost de vreo câteva ori. Eu nu sunt stilul de om care să stau să șterg praful pe uși de la Consiliul Județean”, a spus Nistor Tatar.

Primarul de Rădăuți a arătat că atunci când a fost la președintele Flutur a fost bine primit.

„Când am mers, m-a primit. A fost foarte OK domnul președinte, chiar sunt foarte mulțumit de modul cum m-a primit. Avem o relație bună. Din punct de vedere politic avem viziuni diferite, dar nu am ajuns la niște divergențe”, a spus Tatar.

El a menționat că o problemă a existat doar în ceea ce privește alocarea de fonduri de la CJ Suceava pentru echipa de fotbal din Rădăuți.

„Cu fotbalul am avut (problemă n.r.) pentru că din punct de vedere procedural nu a fost corect”, a spus Tatar.

El a arătat că sunt trei echipe de fotbal în Liga a treia din Suceava, Fălticeni și Rădăuți și că a primit doar echipa din Suceava.

„ Nu e Consiliul Județean al municipiului Suceava”, a spus Tatar care a arătat că CJ Suceava nu obișnuia să aloce fonduri pentru sport, iar celor cărora li s-a acordat finanțare li s-a spus să facă o cerere.(T.B.)


Intră acum și în grupul de