Bătaie în masă în curtea spitalului din Rădăuți. Șapte persoane au fost reținute


Intră acum și în grupul de

În jur de zece persoane s-au luat la bătaie, miercuri, în curtea spitalului Municipal Rădăuți. Cu o zi în urmă, persoanele respective au mai avut un conflict în masă, în urma căruia o persoană a ajuns la spitalul menționat, cu urme de agresiune.

Astfel, alături de persoana rănită, la spital s-au deplasat patru membri ai familiei acestuia, toți cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani, majoritatea din comuna Dornești.

FOTO: http://www.gazetanord-vest.ro

În timp ce aceștia se aflau în curtea spitalului, în fața Compartimentului Primiri Urgențe, au fost abordați de către alte șase persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, toți din or. Buhuși, județul Bacău.

Pe fondul conflictului petrecut, marți, între cele două grupuri, în curtea spitalului din nou a izbucnit un scandal. Persoanele menționate, în public, au proferat injurii, s-au amenințat și și-au aplicat reciproc lovituri.

Prin faptele comise având în vedere destinația locului în care se aflau, respectiv in curtea Spitalului Municipal Rădăuți – Unitatea Primiri Urgențe, cei menționați au tulburat ordinea și liniștea publică. Leziunile suferite de persoanele implicate sunt ușoare, acestea urmând a fi supuse unei examinări medico-legale.

La sediul Poliției Municipiului Rădăuți au fost conduși în primă fază șapte scandalagii, iar mai apoi încă două persoane au fost identificate pe raza comunei Dornești și de asemenea au fost conduși la poliție.

În urma audierilor, față de șapte persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea liniștii și ordinii publice” și „loviri sau alte violențe”.

În cursul zilei de astăzi, suspecții urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunerea de a dispune punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri preventive față de aceștia.

A fost solicitat sprijinul CRAP al IPJ Suceava pentru escortarea celor șapte reținuți și depunerea lor la CRAP din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de