Doi pietoni, un copil și o bătrână, au fost accidentați în timp ce traversau strada în loc nepermis


Intră acum și în grupul de

Două persoane, un copil de șase ani și o bătrână de 81 de ani, au fost accidentați în timp ce traversau strada în loc nepermis.

Ambele cazuri au avut loc miercuri, unul în localitatea Basarabi din comuna Preutești, iar celălalt în localitatea Buda din comuna Zvoriştea.

În primul caz, în timp ce conducea, dimineața, pe DJ 208 din localitatea menționată, un șofer de 54 de ani a surprins și accidentat un copil de șase ani, care, fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis și fără să se asigure. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Câteva ore mai târziu, pe DJ 291 A din Zvoriştea, o tânără de 19 ani, fiind la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat o bătrână de 81 de ani, care de asemenea s-a angajat în traversare prin loc nemarcat şi fără să se asigure. 

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, pietonului i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În ambele cazuri s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de