Un bărbat a fost rănit după ce a intrat cu motocicleta într-un gard, în timp ce efectua ore de pregătire practică în vederea redobândirii permisului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani din Suceava a fost rănit în urma unui accident rutier, petrecut în timp ce acesta efectua ore de pregătire practică în vederea redobândirii cat. A a permisului de conducere.

Astfel, miercuri seara, bărbatul, împreună cu instructorul unei școli de șoferi din Suceava, se aflau în poligonul moto, amplasat pe un teren agricol care nu este destinat circulației publice, din localitatea Plopeni, orașul Salcea.

La un moment dat, cursantul a efectuat o manevră greşită, a pierdut controlul motocicletei marca Suzuki, a părăsit pista, intrând în coliziune cu gardul metalic ce împrejmuiește poligonul.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului. De asemenea, gardul a fost deteriorat pe o lungime de 4,5 m.

La faţa locului au fost găsite casca şi echipamentul de protecţie specifice.

Conducătorul moto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de