Nechifor susţine că Traian Băsescu îl copie pe Gigi Becali


Intră acum și în grupul de

Parlamentarul social-democrat sucevean Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că vorbind despre candidatura sa în cadrul întâlnirii cu parlamentarii PD-L, preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat „indirect” intenţia de a candida pentru un nou mandat prezidenţial şi că a început să-l copie pe Gigi Becali.

„Traian Băsescu mizează şi pe electoratul lui Becali căruia îi copiază comportamentul. Tunde oi, merge pe muntele Athos şi este noul războinic al crizei”, a spus deputatul PSD de Suceava.

El consideră că preşedintele şi-a anunţat candidatura la un nou mandat, arătând că nu contează dacă Traian Băsescu a cerut sau nu parlamentarilor PD-L să întreţină acest subiect.

“Traian Băsescu şi-a anunţat astfel indirect candidatura la preşedinţie”, a spus deputatul sucevean, arătând că preşedintele nu e sigur dacă va candida din partea PD-L sau ca independent.

“Prin răspunsurile evazive pe care le dă în ceea ce priveşte candidatura sa, Traian Băsescu încearcă o nou bulversare a opiniei publice. Încearcă să păcălească din nou electoratul”, a spus Nechifor, arătând că Traian Băsescu are în intenţie să cumuleze în măsurătorile sociologice intenţiile de vot pentru candidatura sa din partea PD-L cât şi cele pentru un candidat independent.


Intră acum și în grupul de