A decedat după ce a căzut de la etajul II


Intră acum și în grupul de

Un dornean a decedat, la scurt timp după ce a fost adus la spital, în urma căderii de la etajul II al unui bloc de locuinţe. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orei 15.00, prin „SNUAU 112” A. Fănică, din municipiul Vatra Dornei, a sesizat că tatăl său, A. Gheorghe, de 69 ani, din aceeaşi localitate, a căzut de la etajul II al blocului unde locuia.

Tatăl tânărului a consumat joi băuturi alcoolice şi în jurul orelor 14.00 s-a retras în dormitorul său. În apartament mai era fiul său, care în jurul orelor 15.00 a auzit un strigăt dinspre dormitorul tatălui său şi când a intrat a găsit geamul deschis şi a remarcat că acesta se afla căzut pe solul din faţa blocului.

Dorneanul a fost transportat urgent la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranian, fractură bază de craniu, fractură de mandibulă, traumatism toracic cu fracturi costale multiple, hemitorace stâng, insuficienţă diorespiratorie severă, comă de gr. IV , stare de ebrietate”.

În jurul orelor 20.30 acesta a decedat la Spitalul Municipal Vatra Dornei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili condiţiile în care a survenit căderea dorneanului şi în funcţie de rezultatul necropsiei se vor lua măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de