Un dornean a schimbat telefonul mobil pe o bucată de săpun


Intră acum și în grupul de

Un tânăr dorenean, dorind să facă un troc, şi-a schimbat telefonul pe o bucată de săpun. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 15,20, Politia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de R. Adrian, de 22 ani, din municipiul Vatra Dornei, despre faptul că în timp ce se afla în zona centrală a municipiului a fost acostat de o persoana necunoscută, care i-a oferit spre vânzare un telefon mobil, cerând iniţial suma de 400 lei, iar după negocieri a acceptat suma de 100 lei şi telefonul mobil al reclamantului la schimb.

În acest sens, suspectul a introdus telefonul mobil într-o husă din material textil, a luat suma de bani şi telefonul oferit la schimb şi a plecat grăbit. După ce a desfăcut husa, dorneanul a constatat că în interior are în loc de telefon mobil o bucată de săpun.

S-au dispus urgent măsuri de căutare şi identificare a suspectului, iar în urma activităţilor întreprinse de poliţişti, acesta a fost identificat ca fiind F. Oniţa, de 28 ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi. Suspectul era însoţit de D. Vasile, de 21 ani, D. Vasile, de 28 ani şi S. Ciprian, de 20 ani, toţi din municipiul Tecuci.
Împotriva persoanei suspecte a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de „înşelăciune”, fiind cercetat în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de