Bătuţi cu o scândură de un individ necunoscut


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce au fost bătuţi cu o scândură de un necunoscut. Potrivit IPJ Suceava, joi, la orele 22.00, în Triajul Spitalului Municipal Fălticeni au fost aduşi cu o ambulanţă B. Constantin, de 21 ani şi B. Ionel, de 18 ani, ambii din comuna Rădăşeni, persoane care prezentau leziuni provocate prin agresiune.

În urma consultului medical s-a stabilit că B. Constantin prezintă „traumatism cranio-facial acut deschis, plăgi contuze piramidă nazală şi emifacis drept, plagă contuză intersprâncenară, cu observaţie fractură piramidă nazală”, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava, urmând a fi internat la secţia chirurgie plastică sau maxilo-facială. De asemenea, la Spitalul Fălticeni i-au fost acordate îngrijiri medicale lui B. Ionel, care prezenta o plagă contuză la baza indexului stâng, acesta nerămânând internat.

Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că în seara de 28.05.2009 în jurul orelor 21.00, în timp ce se aflau în faţa unui bar din localitatea Giurgeşti, comuna Vultureşti, au fost loviţi de o persoană pe care nu o cunosc, fără motiv. Agresorul l-a lovit mai întâi pe B. Constantin peste faţă cu o scândură pe care a luat-o din căruţa cu care a venit la local. Imediat după aceasta a intervenit B. Ionel, pe care agresorul a încercat să-l lovească în acelaşi mod însă victima s-a apărat cu braţul stâng, peste care a fost lovit.

Poliţiştii urmează a întocmi dosar penal, încadrarea juridică a faptei urmând a fi făcută în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale ce le vor fi acordate celor două victime după consultul medico-legal .


Intră acum și în grupul de