O bătrână din Stroieşti a fost prădată de sacoşele cu haine şi portofelul cu bani


Intră acum și în grupul de

O bătrânică a rămas fără sacoşele cu haine şi portofel, după ce un tânăr i le-a furat în timp ce mergea pe un câmp cu o consăteancă. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 14.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Stroieşti au fost sesizaţi telefonic de C. Domnica, din comuna Stroieşti, sat Zahareşti, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe un câmp spre domiciliul ei, lui F. Zenovia, de 79 ani, din aceeaşi localitate, i-au fost sustrase, într-un moment de neatenţie, două sacoşe cu îmbrăcăminte în care se afla şi un portofel cu suma de 85 lei, de către un tânăr din localitate a cărui identitate nu o cunoaşte.

În baza sesizării, echipa operativă deplasată la faţa locului a procedat la efectuarea de verificări în teren împreună cu partea vătămată, ocazie cu care într-un magazin de pe raza localităţii Zahareşti-Stroieşti a fost identificat G. Constanti de 22 ani din localitate, recunoscut de victimă ca fiind autorul faptei.

Bunurile reclamate a fi sustrase precum şi întreaga sumă de bani au fost identificate asupra suspectului, au fost ridicate şi predate părţii vătămate. Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „furt”, ce urmează a fi soluţionat procedural, autorul fiind cercetat în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de