“Fierăria” suceveană şi-a inaugurat cu umor noua terasă


Intră acum și în grupul de

Sucevenii prezenţi joi seară în pub-ul boem “La Fierărie” au avut parte de umorul tipic show-urilor de stand-up comedy al trupei “The Jokers”. Spectacolul a fost prilejuit de inaugurarea noii terase a pub-ului sucevean.

Chiar dacă la început au fost mai reticenţi, sucevenii prezenţi “La Fierărie” au gustat din plin din umorul membrilor trupei “The Jokers”, care au încântat audienţa prin expunerea unor situaţii banale de viaţă care au ridiculizat mentalitatea şi comportamentul pur românesc al multora. Din spectacol nu au lipsit tipicele înjurături şi expresii vulgare care au prins la suceveni, stârnind adevărate hohote de râs.

Claudiu Constantin şi Cătălin Iliescu, cei doi membri ai trupei de stand-up comedy, au declarat pentru NewsBucovina că au fost încântaţi de publicul care a asistat la spectacol. “Sucevenii sunt deschişi, comunicativi, au fost extraordinari”, au apreciat aceştia în finalul show-ului.

“The Jokers” se întorc “La Fierărie” în data de 25 iulie a.c., când pub-ul sucevean sărbătoreşte un an de la înfiinţare.


Intră acum și în grupul de