Office Shoes a deschis magazin de 200.000 de euro în Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

La sfârşitul săptămânii trecute, Office Shoes a inaugurat un magazin în cadrul Iulius Mall Sceava. Amplasat la parterul mall-ului, noul magazin se desfăşoară pe o suprafaţă de 86 mp şi pune la dispoziţie peste 500 de sortimente de încalţăminte la preţuri deosebit de atractive: de la sneakeri şi pantofi, până la sandale şi accesorii.

“Principalele motive care ne-au determinat să deschidem la Suceava sunt reprezentate de conceptul de shopping deosebit, de atmosferă şi de brandurile care se găsesc aici. La Iulius Mall Timişoara si Iulius Mall Iaşi Office Shoes a câştigat numeroşi clienţi datorită promovării intense pe care mall-urile Iulius o fac pentru chiriaşii lor, acesta fiind un motiv în plus care ne-a determinat să deschidem locaţia de la Suceava”, a declarat Damir Letica, Diretorul General al Office Shoes.

Recunoscută pentru sortimentele diversficate de încălţăminte şi accesorii, reţeaua Office Shoes comercializează branduri precum Cat, Cat Accessories, Ecko, Diesel, Skechers, KSuiss, Ipanema, Grendha, Heelys, Kickers, Lacoste, Tommy Hilfiger, Zoo York, Sugar, G Star, Rider, Keds. Reţeaua Office Shoes deţine în prezent 25 de magazine proprii în principalele oraşe din ţară , precum şi patru francize.

“Parteneriatul pe care îl avem cu Office Shoes la Suceava, Timişoara şi Iaşi plasează reţeaua naţională Iulius Mall pe direcţia consolidării şi dezvoltării relaţiilor pe care îi avem cu chiriaşii noştri. Interesul este cu atât mai mare cu cât comportamentul de shopping al clientului român este în continuă transformare, iar mixul chiriaşilor trebuie să reflecte şi să surprindă toate aceste schimbări care nu fac decât să maturizeze piaţa românească de retail”, a declarat Oana Diaconescu , Senior Leasing Manager al Iulius Group.

Investiţia totală în magazinul de la Suceava se ridică la suma de 200.000 de euro, reprezentanţii Office Shoes estimând pentru anul 2009- 2010 vânzări de 800.000- 1.000.000 lei. Încă de la inaugurare, Office Shoes vine cu preţuri foarte accesibile şi oferte deosebite pentru clientii Iulius Mall: la o pereche de încălţăminte cu preţ între 49 şi 74 de lei se oferă un cupon valoric de 5 lei pe care poate fi valorificat la achizţionarea unei noi perechi de încălţăminte.

Inaugurat în noiembrie 2008, Iulius Mall Suceava este cel de al patrulea mall al reţelei Iulius, fiind conceput ca un centru regional, care polarizează întreaga zonă de nord a ţării şi oraşele din proximitatea Sucevei: Botoşani, Rădăuţi, Fălticeni, Târgu Neamt. Cu o suprafaţă închiriabilă de 50.000 mp, Iulius Mall Suceava reuneşte într-un mix inedit de shopping, dining şi entertainment, retaileri naţionali şi internaţionali precum: Peacocks, Sprider, Terranova, Jolidon, Steilmann, Moa, Meli Melo, Adidas, Nike, Intersport, Nichi, DOMO, Diverta, Cărtureşti, Bam Boo, Leonardo, Optinova, Be You, Zoomania, U- MAN, Cavaliere, Auchan, Bricostore, Motivi, Kenvelo, Motor, Jolidon, Sephora, Artigli, Lifeline, Junker, Intersport, Bigotti, BSB Fashion etc.


Intră acum și în grupul de