Acasă Politica Liderul PNŢCD, Marian Miluţ, critică dezinteresul partidelor politice faţă de problemele europene

Liderul PNŢCD, Marian Miluţ, critică dezinteresul partidelor politice faţă de problemele europene


Intră acum și în grupul de

Liderul naţional al PNŢCD, Marian Miluţ, a fost prezent sâmbătă la Suceava şi a apreciat, într-o conferinţă de presă, că între cele trei mari formaţiuni politice româneşti, PSD, PD-L şi PNL, care fac acum „combinaţii de trei luate câte două”, nu există în prezent mari diferenţe. El a arătat că prin campania electorală pentru preşedinţie pe care cele trei partide o fac în acelaşi timp cu campania pentru euroalegeri, ele dovedesc dezinteresul faţă de problemele europene.

Miluţ şi-a exprimat îngrijorarea că România a ajuns un contributor la bugetul UE şi nu un beneficiar, subliniind că în timp ce în ultimii trei ani, România a contribuit cu câte aproximativ 1,4 miliarde de euro la bugetul UE, a atras, anual, maxim cinci la sută din această sumă pe proiecte europene. „România e un contributor. Este un vasal care plăteşte o taxă ca să facă parte dintr-un club select european”, a spus Miluţ.



La rândul său, vicepreşedintele PNŢCD, Vasile Lupu, a declarat, că a susţinut întotdeauna că aparţine celui mai important partid din România, care a pus bazele statului român modern şi care a dovedit că are un fundament ce poate regenera. El şi-a exprimat convingerea că PNŢCD va renaşte şi după tranziţia românească de 20 de ani, aşa cum a renăscut şi după închisorile comuniste. „Dacă am renăscut după închisorile comuniste, vom renaşte şi după tranziţia românească de 20 de ani”, a conchis Vasile Lupu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version