Ion Lungu: Klaus Iohannis ne reprezintă în Europa și „ne va scoate” în Europa fiind garantul realizării de autostrăzi


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, președinte al organizației municipale PNL Suceava, a declarat,  la debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale că este convins că sucevenii vor vota masiv pentru Klaus Iohannis.

„Chiar dacă suntem favoriți, nu ne vom culca pe o ureche. Știm exact ce avem de făcut. Vom face o campanie din ușă în ușă, din om în om, vom discuta cu toate categoriile sociale”, a spus Lungu.

El și-a exprimat credința că președintele Klaus Iohannis va câștiga alegerile atât la Suceava cât și la nivel național.

Ion Lungu a spus că în ceea ce privește autostrada care să lege Suceava de vestul țării, așa cum Klaus Iohannis ne reprezintă în Europa, tot el „ne va scoate în Europa” cu autostrăzi.

„Eu sunt convins că președintele Klaus Iohannis este garantul că aceste lucruri se vor întâmpla”, a spus Lungu.

Mai mult, primarul Sucevei a spus că așa cum în municipiul Suceava liberalii au obținut un număr mare de semnături de susținere, sucevenii vor da un vot de încredere în 10 noiembrie.

Gheorghe Flutur de pe esplanada Casei Culturii Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Samstag, 12. Oktober 2019

Ion Lungu a mai declarat că la fel de important este să ca sucevenii să iasă la vot în număr cât mai mare.

Primarul Sucevei a făcut și un apel tuturor partidelor politice să respecte legislația electorală.

El a menționat că în precampania electorală s-au autorizat amplasarea de bannere sau corturi ale formațiunilor politice, dar că acum trebuie respectate regulile și că sunt montate locurile de afișaj electoral.

„Îi rugăm să respecte regulile ca să nu fim puși într-o situație delicată, să amendăm, să avem altfel de neplăceri”, a spus Lungu.(T.B.)


Intră acum și în grupul de