Deputatul Alexandru Băișanu spune că România trebuie să fie guvernată și că fosta opoziție trebuie să înceapă cât mai repede negocierile cu parlamentarii. El a spus că pentru votul lui va negocia personal: Când au negociat alții, partidul s-a dus spre nicăieri


Intră acum și în grupul de

Deputatul independent de Suceava Alexandru Băișanu a declarat, marți, după desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, pentru a constitui un nou guvern, că este nevoie ca România să fie guvernată și a cerut PNL să înceapă cât mai repede la negocieri.

„Trebuia să știi atunci când ai votat moțiunea de cenzură că ai nevoie de voturi pentru noul guvern”, a spus Băișanu la B1.

El a negat că nu va vota noul guvern.

„Rămân consecvent principiului meu că România trebuie guvernată”, a spus Băișanu.

Deputatul sucevean a explicat că a votat pentru Guvernul Dăncilă tocmai pentru că el crede că România trebuie guvernată și că și acum dorește ca noua formulă guvernamentală să beneficieze de sprijin parlamentar pentru ca țara să fie guvernată.

El a arătat că fosta opoziție ar trebui să înceapă cât mai repede negocierile cu parlamentarii pentru constituirea unei majorități la învestirea noului guvern.

Băișanu a spus că așteaptă să fie contactat și că el va negocia personal dacă i se va cere votul.

„Pentru mine negociez eu. Când au negociat alții, m-am trezit fără candidat la Președinție și cu partidul dus spre nicăieri”, a declarat Băișanu.

El a subliniat că principiul său este că România trebuie guvernată.

Băișanu a arătat că cei șapte bărbați de stat, Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Kelemen Hunor, Victor Ponta, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Dan Barna și liderul minoritățile care au dat jos Guvernul PSD condus de o femeie trebuie să instaleze un guvern și să renunțe la orgolii

„Nu-mi doresc un nou CDR cu o Românie în criză perpetuă ci îmi doresc să văd că se înțeleg și fac ceva pentru România.Acești șapte bărbați de stat să înțeleagă că România e mai importantă decât partidele lor”, a spus Băișanu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de