Peste 390 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi ce va fi organizată, vineri, simultan, la Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Suceava

Directorul executiv al AJOFM Suceava, Dănuţ Burgheaua, a precizat, marţi, într-un comunicat de presă, că instituţia organizează vineri, simultan, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi în municipiile Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Suceava.

El a spus că la Suceava evenimentul este organizat vineri, începând cu ora 10, 00, la Iulius Mall, la etajul I, în zona liftului panoramic, în timp ce la Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se desfăşoară la sediile  Punctelor de    lucru ale AJOFM, iar la Rădăuţi va fi la Casa  Germană.

“Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educaţie şi de anul absolvirii studiilor”, a menţionat Burgheaua.

Directorul AJOFM Suceava a mai spus că la nivelul judeţului  Suceava bursa a înregistrat 369 locuri vacante din care 192  posturi sunt scoase la concurs în Suceava, 62 la Fălticeni, 73 la Rădăuți și 42 la Câmpulung Moldovenesc, la eveniment anunţându-şi prezenta aproximativ 65 de angajatori, dintre aceştia 29 la bursa din Suceava, 9 la bursa din Fălticeni, 12 la bursa din Rădăuți și 15 la bursa din Câmpulung Moldovenesc.

„Domeniile de activitate care au înregistrat un număr important de locuri vacante, ce solicită calificări profesionale, sunt prelucrarea lemnului, construcţii, restaurante şi alimentaţie publică, iar cele mai solicitate specializări cu studii superioare, până în prezent, sunt inginerii, specialiştii IT, designeri grafică şi economiştii”, a explicat Burgheaua.

AJOFM Suceava precizează că formularele de înregistrare a ofertelor de locuri vacante pentru bursă pot fi trimise până la data de 17 octombrie, ora 12,00.

(L.B.)