Acasă Politica Elena Băsescu crede în succesul ei, dar nu se lasă sedusă de...

Elena Băsescu crede în succesul ei, dar nu se lasă sedusă de sondajele de opinie


Intră acum și în grupul de

Elena Băsescu (fata cea mică a preşedintelui României), candidat independent pentru Parlamentul European, a fost destul de diplomată în conferinţa de presă pe care a susţinut-o luni la Suceava şi a evitat să comenteze că PNŢCD, un partid istoric, stă cu mult mai rău în sondaje decât ea, ca şi candidat independent. D-ra Băsescu a explicat că ea nu crede în sondajele de opinie şi a spus că procentul ei este de fapt de 4-5 %, iar marja de eroare în orice sondaj serios este de până la 3 %.

„Nu cred că este aici vorba de încredere cât de notorietatea numelui pe care îl port şi este o realitate, pentru că dacă nu aş fi avut acest nume cu notorietate probabil că nu aş fi putut candida la nivel naţional. Este totuşi o campanie de stilul celui pentru prezidenţiale. Se votează la nivel naţional. Nu e o campanie cum a fost cea la generale, pe un colegiu, să fiu aleasă pe un colegiu care să aibă cinci-şase străzi”, a încercat să explice fata preşedintelui.



Ea a mai precizat că nu vrea să creadă foarte mult în sondajele de opinie, arătând că deşi mulţi spun că o simpatizează pe Elena Băsescu (EBA), intenţia reală de vot scade, fiind de doi-trei la sută în momentul de faţă. „Mulţi spun că aş vota pe Elena Băsescu, dar când întrebi câţi se duc la vot, procentul scade”, a mai spus EBA. Ea a mai declarat că nu e sigură că în urma alegerilor va accede în Parlamentul European.

„Eu am încercat. Consider că am făcut tot ceea ce ţine de mine”, a spus Elena Băsescu, care a menţionat că va continua să meargă prin ţară în campanie electorală. Elena Băsescu a mai spus că în campania electorală nu a depăşit bugetul stabilit, evitând însă să precizeze care este această valoare. Pentru a da şi mai multă veridicitate asupra „puţinilor” bani pe care-i cheltuieşte, EBA a arătat că mulţi simpatizanţi au pus ei afişe în diferite zone ale ţării fără să îi ceară nici un ban. Elena Băsescu a dat ca exemplu municipiul Piatra Neamţ, unde primarul oraşului, membru PD-L, Gheorghe Ştefan, o susţine necondiţionat.

„În Piatra Neamţ domnul Pinalti a împânzit oraşul”, a explicat Elena Băsescu, care a menţionat că are mai mulţi simpatizanţi în PD-L. „Probabil sunt oameni şi în PD-L care or să mă voteze, în special tineri, pentru că am stat în partidul acesta zece ani de zile şi am fost secretarul general al organizaţiei de tineret”, a spus Elena Băsescu, care a arătat că şi-a dat demisia din partid pentru a nu se mai spune că tatăl ei a impus-o pe listă. EBA a mai spus că deşi a fost acuzată de nepotism, pe listele tuturor partidelor sunt „multe fete a lui tata” de care presa nu prea face referire, dar a evitat să precizeze la cine se referă în mod special.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version