Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, confirmă că a fost la întâlnirea în cadru restrâns cu președintele Klaus Iohannis, dar evită să spună ce s-a discutat: Au fost discuții pe temele de actualitate


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a confirmat, sâmbătă, pentru News Bucovina, că a fost la întâlnirea în cadru restrâns cu președintele Klaus Iohannis de la sediul PNL din București.

„Da, vă pot confirma că am participat”, a spus președintele Gheorghe Flutur.

El a evitat să spună despre ce s-a discutat în cadrul întâlnirii.

„Au fost discuții pe teme de actualitate, despre campanie. Temele momentului”, a spus Flutur fără să dea mai multe amănunte.

Sâmbătă, la sediul central al PNL din Aleea Modrogan, a avut loc o ședință de campanie în cadru restrâns la care a participat și președintele României, Klaus Iohannis liderul PNL și premier desemnat, Ludovic Orban, și aproximativ zece dintre cei mai apropiați lideri liberali de președintele Klaus Iohannis, între care Gheorghe Flutur, Emil Boc, Rareș Bogdan, Dan Motreanu sau Mircea Hava, au declarat surse politice.

Președintele Klaus Iohannis a evitat să ofere informații despre discuțiile care au avut loc în sediul PNL atât la intrarea în sediu cât și la ieșire.

Potrivit unor surse politice, discuțiile șefului statului cu liderii liberali au avut, cel mai probabil ca teme, aspecte ce țin de campania pentru alegerile prezidențiale, dar și privind negocierile premierului desemnat pentru învestirea guvernului. (T.B.)


Intră acum și în grupul de