Primarul Sucevei Ion Lungu speră într-o „Românie mai prosperă”


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, liderul municipal al organizaţiei PD-L, a declarat duminică, la ieşirea de la urne că a votat pentru continuarea modernizării municipiului Suceava în condiţiile în care multe din proiectele derulate sunt finanţate cu fonduri europene.

Alături de soţia sa, ambii îmbrăcaţi în doliu din cauza decesului mamei, respective a soacrei, Ion Lungu a spus că a votat pentru ca sucevenii să fie reprezentaţi în Parlamentul European, pentru continaurea modernizării Sucevei în condiţiile în care multe proiecte sunt finanţate din bani europeni.
„Am votat pentru viitorul european al tinerilor noştri, pentru o Românie mai prosperă, pentru o Europă unită”, a mai spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Secretarul Camerei Deputaţilor deputatul PDL de Suceava Dumitru Pardău a votat, duminică, a Vatra Dornei. El a spus că a votat pentru trimiterea în Parlamentul European a celor mai buni reprezentanţi ai României. „Am votat pentru o Românie europeană modernă cu gândul că după aceste alegeri românii să devină, într-adevăr cetăţeni europeni”, a spus Pardău.


Intră acum și în grupul de