PD-L a sărbătorit victoria lui Traian Băsescu


Intră acum și în grupul de

Membrii organizaţiei judeţene a PD-L Suceava au sărbătorit, duminică seara, la sediul partidului, „câştigarea alegerilor europarlamentare”, au scandat „Băsescu”, iar coordonatorul campaniei electorale, primarul Sucevei Ion Lungu, a spus că aceste alegeri dovedesc că preşedintele Traian Băsescu pleacă drept favorit pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

După anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor privind alegerile europarlamentare, membrii PDL Suceava au sărbătorit, cu şampanie, la sediul organizaţiei, atât câştigarea acestor alegeri cât şi alegerea în Parlamentul European a candidatului PDL Suceava, Petru Luhan.

Membrii PDL au scandat îndelung numele preşedintelui României, Traian Băsescu.
Coordonatorul campaniei electorale PDL Suceava, primarul Ion Lungu, a spus că PDL a câştigat alegerile europarlamentare arătând că Elena Băsescu se va întoarce, potrivit propriilor declaraţii, în PDL.

„Poziţionarea PDL pentru alegerile prezidenţiale din toamnă este cea mai bună. Preşedintele Traian Băsescu pleacă în aceste alegeri ca favorit şi va fi reales preşedinte al României”, a spus Ion Lungu.
Ulterior, la sediul partidului a ajuns şi candidatul PDL Suceava pentru PE, Petru Luhan, care era înfăşurat într-un steag al UE.

El a spus că este extrem de fericit pentru alegerea sa în PE şi şi-a exprimat speranţa că PDL a obţinut peste 50 la sută din voturi în judeţul Suceava.
„Cetăţenii au votat cu mult raţionament. Programele noastre vor fi implementate aşa cum ne-am propus”, a mai spus Petru Luhan.


Intră acum și în grupul de