PSD savurează cu moderaţie rezultatul alegerilor europarlamentare


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a declarat, duminică seara, imediat după anunţarea exit-poll-urilor că rezultatul alegerilor europarlamentare este „satisfăcător pe moment”, dar că „greul abia începe” făcând referire la campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din toamna anului.

Gavril Mîrza a spus într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului că rezultatul din alegerile europarlamentare este de fapt „la limită” între principalii doi competitori, PSD şi PD-L, arătând că diferenţa între cele două partide e minimă, dar că „există totuşi o diferenţă”.

„Faptul că PSD a câştigat alegerile în condiţiile date dă mai multă încredere. Este un rezultat care ne satisface pe moment, dar greul de abia acum începe pentru că urmează alegerile prezidenţiale”, a declarat Gavril Mîrza. El a spus că cine va câştiga alegerile prezidenţiale va avea responsabilitatea gestionării ţării într-o perioadă dificilă, afectată de criza economică mondială.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Suceava şi-a exprimat în final surprinderea că prezenţa la vot a fost foarte redusă. „Faptul că 78 la sută din electorat nu a venit la vot, că nu mai are încredere în politicieni, ne îngrijorează”, a spus Mîrza.


Intră acum și în grupul de