PSD Suceava anunță că Guvernul va aproba, luni, o hotărâre care va permite execuția magistralei de gaze naturale Pojorâta-Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a anunțat, joi, că Guvernul PSD continuă implementarea programului de guvernare asumat și că în ședința de luni va aproba o hotărâre ce va permite execuția lucrărilor pentru magistrala de gaze naturale de la Pojorâta la Vatra Dornei.

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, în această perioadă de criză generată de „nepăsarea președintelui Klaus Iohannis față de nevoile României și ale românilor, de ipocrizia partidelor de opoziție și de neputința acestora de a constitui o majoritate capabilă să guverneze”, PSD își continuă implementarea programului de guvernare asumat.

„Astfel, în sedința de guvern ce va avea loc luni, 4.11.2019, pe ordinea de zi se află un proiect de hotărâre ce va marca încă o etapă împlinită în realizarea unui obiectiv economic foarte important pentru județul Suceava, asumat și susținut permanent de parlamentarii social-democați suceveni: aprobarea scoaterii temporare a terenurilor agricole situate în extravilan pentru proiectul de importanță națională „Conducta de transport gaze naturale Pojorâta-Vatra Dornei””, se arată în comunicat. 

PSD Suceava subliniază că în acest fel se demonstrează încă odată respectarea promisiunilor asumate de parlamentarii PSD Suceava. (T.B.)


Intră acum și în grupul de