Patru suceveni din Guvern au fost demiși de Ludovic Orban: Trei secretari de stat și un subsecretar de stat și-au pierdut funcțiile


Intră acum și în grupul de

Patru suceveni care făceau parte din Guvern au fost demiși de premierul Ludovic Orban.

„Este foarte important să curăţăm instituţiile publice de toţi cei care nu şi-au exercitat corect funcţiile de demnitate publică şi care nu şi-au făcut treaba cum trebuie. Pot să vă spun că deja am început să semnez decizii şi aştept să fac febră musculară de la semnat decizii de demitere a secretarilor de stat, consilierilor de stat, consilierilor generali şi a celorlalte categorii de funcţii care depinde de ministru şi de premier pentru că trebuie să readucem demnitatea în funcţiile publice şi să terminăm cu pilăraia, cu nepotismul”, declara miercuri premierul Ludovic Orban.

Între cei 38 de secretari de stat și consilieri demiși deja de Ludovic Orban potrivit adevărul.ro se află și patru suceveni.

Astfel, au fost demiși Ioan Cristian Şologon – subsecretar de stat în ministerul Dezvoltării, secretar al organizației județene PSD Suceava,  Tiberius Marius Brădăţan – secretar de stat la ministerul Sănătăţii, vicepreședinte al organizației municipale PSD Suceava, Eugen Constantin Uricec – secretar de stat în ministerul Mediului,  și Daniel-Constantin Coroamă – secretar de stat, ministerul Apelor și Pădurilor.

În Guvern mai deține funcție de secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului Oana Pintilei, liderul femeilor social-democrate sucevene, iar la Autoritatea Sanitar-Veterinară, vicepreședinte este tot un sucevean, Octavian Ilisoi.


Intră acum și în grupul de