Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, după vot: Am votat pentru un proiect de țară care are trei piloni de bază: respect, educație și performanță.


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PMP, viceprimarul Marian Andronache, președinte al organizației județene PMP Suceava a votat, duminică, pentru un proiect de țară și un președinte intelectual adevărat.

Marian Andronache a venit la secția de votare organizată la USV împreună cu secretarul general al PMP Suceava, Anca Gâtlan și cu consilierul local PMP Constantin Munteanu.

El a spus că s-a terminat o campanie electorală grea, o campanie atipică, presărate cu evenimente precum moțiunea de cenzură, instalarea unui nou guvern, toate pentru a acoperi subiectele importante ale campaniei, dar cu toate acestea campania a fost derulată de la om la om.

Andronache a arătat că a venit momentul ca România să aibă președinte un intelectual.

„A venit momentul ca România să aibă ca președinte un intelectual adevărat, un antreprenor real, un antreprenor care nu face afaceri cu statul, un om cinstit și rațional”, a spus liderul PMP.

Președintele PMP, Marian Andronache – Votează la USV

Gepostet von NewsBucovina.ro am Sonntag, 10. November 2019

El a menționat că a votat pentru un proiect de țară.

„Am votat pentru un proiect de țară care are trei piloni de bază: respect, educație și performanță, elemente de care societatea românească are neapărat nevoie. A venit momentul în care trebuie un restart și sunt convins că președintele nou ales va putea să realizeze lucrul acesta”, a spus Andronache.


Intră acum și în grupul de