Liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, despre votul la alegerile prezidențiale: Nu avem niciun motiv să spunem că suntem nemulțumiți. Marele perdant al acestor alegeri este USR


Intră acum și în grupul de

Președintele Organizației Municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei,  că rezultatul obținut de PSD în municipiul Suceava la primul tur al alegerilor prezidențiale nu îl nemulțumește mai ales că trendul este ușor crescător față de alegerile europarlamentare.

„Nu avem niciun motiv să spunem că este o înfrângere. În municipiul Suceava candidatul PSD a ieșit pe locul doi în timp ce la europarlamentare PSD a fost pe locul trei după PNL și USR. Marele perdant al acestor alegeri este USR”, a spus Cușnir.

El a arătat că scorul de 19 la sută obținut de candidatul PSD în municipiul Suceava trebuie analizat și cu scorul mare, mult peste media pe țară, de 12 la sută, obținut de candidatul Pro România, Mircea Diaconu.

„Cred că mare parte dintre votanții lui Mircea Diaconu sunt votanți PSD”, a spus Cușnir.

El a precizat că și în ceea ce privește scorul obținut de candidatul PSD în județul Suceava, se menține același rezultat ca la alegerile europarlamentare.

„Nu avem niciun motiv să spunem că suntem nemulțumiți”, a spus liderul social-democrat sucevean.

Liderul PSD Suceava, Dan Cusnir crede in sansele PSD pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale!

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 12. November 2019

El crede că cel mai bun manual din care se învăță sunt propriile greșeli și consideră că după al doilea tur de scrutin PSD va trebui să facă o analiză serioasă.

„După ce va trece turul al doilea va trebui făcută o analiză extrem de serioasă și trebuie văzut de ce de ani de zile PSD nu are un mesaj, nu are niște proiecte pentru tineri. S-a muncit mult în Suceava în perioada de campanie, dar este cumva neproductiv să mergi în cartierele tinere, gen Burdujeni și să împarți pliante doar adresate pensionarilor. Respect pensionarii, este foarte bine că au crescut pensiile, dar nu poți să-ți concentrezi toată campania electorală doar pe pensionari și pe mediul rural”, a spus Cușnir.

El consideră că acestea sunt greșeli din care trebuie ca PSD să învățe.

„Sunt greșeli care încep cu mult timp în urmă. Încă de pe timpul lui Victor Ponta PSD avea mesaje adresate seniorilor acestei țări și zonei rurale. Acest lucru trebuie să se schimbe radical după turul al doilea”, a spus Dan Ioan Cușnir. (T.B.)


Intră acum și în grupul de