Cușnir îl acuză pe Iohannis că fuge de o dezbatere cu Dăncilă: Iohannis ne explică cât de slabă e doamna Dăncilă, dar lui îi este frică să participe la această dezbatere pentru că nu a avut niciun proiect de țară în afară de distrugerea PSD


Intră acum și în grupul de

Președintele Organizației Municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a criticat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, fuga președintelui Klaus Iohannis de o dezbatere publică cu contracandidatul PSD Viorica Dăncilă.

„Cum să vrei să fii președintele României dacă ție ți-e frică de o dezbatere publică cu cea pe care ai acuzat-o în permanență că este foarte slabă?”, a întrebat Dan Ioan Cușnir.

El crede că președintelui Klaus Iohannis îi este frică de o asemenea dezbatere pentru că nu poate spune ce a făcut cinci ani în funcție în afară să încerce eliminarea PSD.

„De doi ani de zile Iohannis ne explică cât de slabă e doamna Dăncilă și deodată ne trezim că lui îi este frică să participe la această dezbatere. Este o lașitate. Cum se eschivează: eu nu mă duc pentru că trebuie să mă întâlnesc cu cetățenii. Cu care cetățeni?”, s-a întrebat Cușnir care a remarcat că inclusiv când a fost la Suceava Klaus Iohannis s-a întâlnit cu membri de partid.

„Nu s-a întâlnit cu niciun cetățean. A fost o mascaradă pe esplanda Casei de Cultură”, a spus liderul social-democrat care a arătat că membri de partid veneau să se fotografieze cu președintele împreună cu copilașii și nepoții lor.

Liderul PSD Suceava, Dan Cusnir crede in sansele PSD pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale!

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 12. November 2019

„Care a fost proiectul lui de țară în acești cinci ani? Înțeleg că muncește mult pentru țara asta, dar care a fost proiectul lui de țară? Acum vreo doi-trei ani auzeam de mare proiect de țară „România educată”, dar a rămas la nivel de titlu. Nici cuprinsul acelui proiect nu l-am văzut. Au trecut cinci ani și singurul proiect de țară al lui Iohannis este distrugerea, eliminarea PSD”, a spus Cușnir.

El consideră că acest proiect este foarte periculos și pentru Klaus Iohannis pentru că este un proiect antidemocratic.

„S-a văzut și în istorie: tot ce faci forțat, mai devreme sau mai târziu se întoarce împotriva ta. Constituția României votată în perioada lui Ion Iliescu și Adrian Năstase s-a întors împotriva PSD. Votul la locale al primarului ales într-un singur tur forțat de Băsescu s-a întors împotriva PDL. Tot ce face Iohannis acum pentru eliminarea nedemocratică, distrugerea unui partid, care este singurul lui proiect de țară, se va întoarce împotriva lui”, a conchis Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de