Doi adolescenți au fost reținuți fiind suspectați de comiterea unui furt în comuna Șcheia


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reținut doi adolescenți, unul de 14 ani și celălalt de 16 ani, care sunt cercetați penal pentru comiterea unui furt pe raza comunei Șcheia.

Adolescenții au fost reținuți, marți, în cadrul unui dosar penal privind furtul unor bunuri în valoare de circa 2.700 lei din imobilul nelocuit al unui bărbat de 53 de ani din comuna Șcheia, comis în data de 7 noiembrie.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, marți, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, ocazie cu care, la domiciliul adolescentului de 14 ani a fost identificat și ridicat un bun în valoare de 1.000 lei care face obiectul cercetărilor într-un alt dosar penal de furt, faptă comisă la 09.11.2019, dintr-o baracă a proprietății unui bărbat de 41 de ani din municipiul Suceava, de pe raza comunei Șcheia.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției comunale Șcheia pentru cercetări, față de adolescentul de 16 ani, care a recunoscut comiterea faptei, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Celălalt adolescent a fost audiat, fiind cercetat în stare de libertate, urmând să fie expertizat din punct de vedere medico-legal psihiatric.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a celor doi tineri, dosarele penale de furt calificat urmând să fie soluționate procedural.         


Intră acum și în grupul de