Acțiune de amploare a polițiștilor suceveni pentru prevenirea accidentelor rutiere pe fondul consumului de alcool. Au fost aplicate amenzi de peste 40.000 lei


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat, weekendul trecut, acțiuni punctuale pe raza județului, pe una din principalele cauze generatoare de evenimente rutiere grave, respectiv conducerea de vehicule pe drumurile publice de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Potrivit IPJ Suceava, au fost testați cu aparatul etilotest 356 de conducători auto și au fost constatate zece infracţiuni la regimul circulației rutiere, dintre care șase pentru alcool și patru alte cauze.

De asemenea, au fost aplicate 77 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 41.470 lei, dintre care șase pentru alcool și 71 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute nouă permise de conducere, dintre care sașe pentru conducerea vehiculului sub influența alcoolului și trei alte cauze și au fost ridicate trei certificate de înmatriculare.

Anterior am relatat despre numărul mare de șoferi identificați, în zilele de odihnă, băuți la volan.


Intră acum și în grupul de